Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2009

Δεν γιορτάζουμε τον Άγιο Βαλεντίνο

Κάλεσμα της συλλογικότητας What Queer?! για πάρτι στους δρόμους της πόλης Providence στο Rhode Island των ΗΠΑ, αντί για τον ετεροκανονικό, καπιταλιστικό εορτασμό της μέρας του Αγίου Βαλεντίνου:

Αψηφώντας την ετεροκονανικότητα, απορρίπτοντας την gay αφομοίωση και με μια φλογερή επιθυμία να δημιουργήσουμε εορταστικούς και περιεκτικούς queer χώρους που δεν επικεντρώνονται γύρω από τον καταναλωτισμό και τη μέθη, αναρωτιόμαστε "Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου;"

Η What Queer?!, η συλλογικότητα οργάνωσης ριζοσπαστών queer της φιλικής σας γειτονιάς, προσκαλεί εσάς, τους queer φίλους και συμμάχους σας και τις πιο περήφανες και περιφρονητικές στάσεις σας σε ένα queer street dance party.

Έξω από τα μπαρ! Στους δρόμους!

Ας απορρίψουμε λοιπόν τον εορτασμό του Αγίου Βαλεντίνου, ας βγούμε στους δρόμους να γιορτάσουμε, ανεξάρτητα από το αν έχουμε σχέση ή όχι, ανεξάρτητα από το αν είμαστε μονογαμικοί ή πολυγαμικοί, ανεξάρτητα από τις ερωτικές μας προτιμήσεις... Ο έρωτας δεν μπορεί να γίνει καπιταλιστικό καταναλωτικό αγαθό. Όλοι στους δρόμους να σπάσουμε την ετεροκανονικότητα!

Υ.Γ. Η What Queer?! είχε οργανώσει και πορεία αλληλεγγύης στα θύματα της κρατικής καταστολής σε Αθήνα και Γάζα. Διαβάστε περισσότερα εδώ και δείτε το βίντεο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: